Top tízéves edzés dvd

Függetlenül attól, hogy még mindig visszalépsz a szállítástól vagy a kisgyermekek után üldözi, szükséged van egy edzés DVD-re, amely tiszteletben tartja testét és idejét. Mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával a szülés utáni edzésprogram megkezdése előtt.

Lindsay Brin születésnapi bootkamrája “és a” Shiva Rea Mama & Baby Yoga “a New Parent szerint két kitűnő edzés a szülés utáni időszakban:” Leisa Hart FitMama: Postnatal Workout “és” Billy Blanks: Postnatal Power – Tae Bo Workout “, amelyek mindkettő célja, hogy segítsen az új anyukáknak a baba súlyozásában, miközben tiszteletben tartják a felépülő testüket.

Az anyáknak, akik arra szeretnék ösztönözni a gyermekeiket, hogy gyakoroljanak, a “mama és a kisgyerek fitness – tónus, erősítés és játék” és “erős mamák, családok” kínálnak családi edzést. A csecsemő anyukák számára a “Jennifer Gianni Fusion Pilates – Gyakorlat a bébi” és a “Happy Baby Workout” szórakoztató módja annak, hogy a kisgyerekek is részt vegyenek, miközben az anya jó edzést ad.

A terhesség előtti fizikumának visszaszerzése a legtöbb anyukák listáját tünteti fel, így a fitness-szakértő Tracey Mallett “Get Your Body Back” edzésprogramja a legjobb lehetőség a kilogramm elvesztésére és felfrissítésére. Az elfoglalt anyáknak, akiknek szüksége van az energiaszintek stresszoldására és egyensúlyára, az “elfoglalt mama jóga: Core & More a Stacy McCarthy” a legjobb fogadást.

Szülés utáni edzés

Gyakorlatok gyerekekkel

Csak anyának