A nők legjobb ízű fehérje rudak

A szervezetnek szüksége van a fehérjékre a testszövet építéséhez, hogy érzelmesen érzed magad és visszaálljon a testmozgástól. A fehérje teljes élelmiszer-forrása a legjobb választás ennek az alapvető tápanyagnak a megszerzéséhez. Kiegészítő fehérje, rudak formájában, kényelmes lehet egy gyors, könnyű megoldásnak, ha a lazac rétege nem praktikus. Néhány bár íze olyan, mint a kréta, míg mások arra gondolnak, hogy egy gyerek tinataként tészta. Sok bár egyszerűen megdicsőítette a cukorkát – jó ízűek, de sok zsírtartalmú kalóriát, cukrot és mesterséges összetevőket tartalmaznak. A nők rengeteg minőségi összetevővel töltött, jó ízű fehérje-rudakat találnak, amikor szükségük van arra, hogy a gyors edzés utáni lökést vagy a középnapos snacket megkönnyítsék.

Fehérjeforrások

Keresd meg az élelmiszerforrásokból készült fehérje sávokat, ne pedig a fehérje ételekből származó, homályos, sajátos keverékeket. A tejsavófehérje, a diófélék és a magok a valódi élelmiszer-fehérjék példái, amelyek általában nagyon jó ízűek és jól keverednek egy fehérjével. Az ízlés szubjektív, így az összetevők a legjobbak az Ön személyes ízlésétől függenek. Ha szereted a tejsavó ízét, és elviselheted a tejtermékeket, akkor ez jó választás a rudak számára, mert gyorsan emészt, és eléri a dolgozó izmokat, különösen egy edzés után.

Az édesítőszerek

Természetesen az édesítés hozzájárul a bár finomságához, de az édesítés túlságosan is túlterhelheti a sávot olyan cukor grammokkal, amelyek eltorzítják az étrendjét. Néhány legjobb kóstoló bár tartalmazhat kukorica-szirupot és cukoralkoholokat, amelyek néhány női emésztő traktusban pusztítást okozhatnak. Néha a mesterséges édesítőszerek csökkenthetik a bár teljes cukortartalmát, de különös utóízben hagyhatják Önt. Gyakran előfordul, hogy a legjobb kóstolórudak valódi nádcukorból, mézből, agave nektárból vagy juharszirupból készülnek. Néhány sáv tartalmaz szárított gyümölcsöt, például mazsolát vagy dátumot, mint az egyetlen édesítőszert. Ezek a lehetőségek egészségesebbek, mint a mesterséges cukrok, de tetszenek az ízlésük a választásuknak.

A bár megcsapolása

Egyes bárok frakcionált pálmaolajat és vegyi anyagokat használnak csokoládé vagy vanília ízesítésű bevonatok készítésére. Ezek az összetevők egészségtelen, telített zsírokat adnak, amelyek a szájpadon finom textúrát hagyhatnak. Továbbá gyakran nem olyan ízletesek, mint a dióvajból vagy valódi sötét csokoládéból készült bevonatok. A kókuszolaj és a kakaóvaj általában kellemesebb, természetes textúrájú, keskeny láncú telített zsírokat tartalmaz, amelyek jobbak az Ön egészségére nézve. Ha egy bárnak nagyobb a zsírtartalma, mint amire számított, olvassa el az összetevők listáját. A diófélék és a magok növelik a bár zsírtartalmát, de a zsír egészséges és telítetlen, és megfékezze az étvágyat és támogatja a jó egészséget.

Kalória túlterhelés

Még akkor is, ha egy bár jól ízlik, vegye figyelembe a kalóriát, a zsírt és a cukrot. Néhány rúd túlsúlyos – az izomépítő testépítő férfiak számára készült – nem az átlagos nő. A 300 kalóriával nem rendelkező bár megfelelő edzés utáni snack vagy étkezés helyettesítésére alkalmas.