A legjobb gyakorlat a csípő és a nyeregtáskák zsírosodására

A nők hajlamosak arra, hogy az alsó testben zsírt tároljanak, mint a férfiak. Két hírhedt problémás terület a csípő és a comb. A “nyeregtáskák” szlengszót a derék alsó és a combcsont között a csípő alatt helyezkedik el. Ha mind a nyeregtáskák, mind a felesleges csípőzsírok vannak, a legjobb megoldás a kardió és tonizáló gyakorlatok bevitele a képzési programba. A kardió segít megolvasztani a zsírt, miközben a testsúly növeli a definíciót.

A futás egy olyan kardioforma, amely kalóriát éget és izmokat és izmokat izzít. Ahhoz, hogy több bumm legyen a bokádért, keverd össze az oldaladdal a futó edzésedet. Ez nagyobb hangsúlyt fektet a külső combokra, csípőre és fenékre. Futtasson fel dombokat oldalra, még nagyobb kihívásért.

A kerékpározás egyfajta kardio, amely szintén működik a glutation, a csípő és a comb. Egy álló kerékpár vagy közúti kerékpár mindkettő súlycsökkenést eredményez. Annak érdekében, hogy fokozza az izmok hangsúlyozását, állítsa az ellenállást az álló kerékpárra, vagy felhajtja a hegyeket.

A lépcső mászása a kardio egy olyan formája, amely a csigák és combok működését szolgálja. Vagy használjon lépcsősorozatot, több lépcsőfokozatot vagy egy lépcsőmászó gépet. Az izmok hangsúlyozásának növelése érdekében lépjen fel minden két lépésben. Ön is lehetősége van oldalra lépni.

Az egylábas split squats a csigák, a quadriceps és a combnyeregek, amelyek a combok hátán vannak. Szüksége van egy súlyzópadra vagy székre, hogy ezeket megtedd. Álljon háttal a padhoz, és óvatosan emelje fel a jobb lábát mögött, és tegye a lábát a padra. A magot szorosan és egyenesen tartva engedje le magát a bal térd hajlításával. Miután a combod párhuzamosan áll a padlón, emelkedj fel, és ismételje meg. Miután befejezte az ismétlõdõ készletet, váltson oldalra. Az ellenállás növeléséhez tartsa a súlyzókat az oldaladon.

Egy csillag ugrás egyszerre működik a gluteusok, a combok és a csípő. Ez a gyakorlat robbanásveszélyes, ezért magas kalóriatartalmú kiadásokat is okoz. Kezdjünk egy álló helyzetben lábaiddal együtt és karjaidat az oldaladon. Lassan engedje magát egy guggolásba, és mozgassa a kezét a söpredék előtt. Gyorsan ugorj le a padlóról, és mozgassa karjait és lábát oldaladra “X” mintával. Mielőtt leszállna, mozgassa vissza a karját és a lábad. Engedje le azonnal vissza, és ismételje meg.

Kábel-elvonási nullák a külső combokon és a csípőn. Szüksége van egy bokacsavarra, hogy ezt a gyakorlatot elvégezzék. Rögzítse a hevedert az alsó bal lábára és egy kis beállítást a kábelköteg egyik oldalára. Amíg a jobb vállával áll a súlycsomagot nézve, emelje fel a bal lábát és mozgassa a bal lábát a levegőben oldalirányban balra. Lassan engedje le a test elülső részében egy lendületes mozdulatot, ismételje meg az ismétlődő és a váltóoldalakat.

Futás

bicikli

Lépcsőmászás

Egylábas split squat

Csillag ugrás

Kábel-elrablás