Mi az izmok használata, amikor labdát rúgsz?

A labdarúgásban, a rögbiben vagy a labdarúgó pisztollyáknál a labdát rúgva elsősorban a felső lábak izmait – a quadricepeket és a combcsontokat -, valamint a gitárokat is felveszi. Ezen kívül a mag, a csípő és lábizmok, valamint a vállak, lásd a fellépés a rúgás előkészítése, a kapcsolat és a követés.

Készítmény

Ahogy rúgod a labdát, végső lépést teszel, egy lábat gyalázol, és töltsd be a másikat, húzzuk hátra a sztrájkért. A csigák és a csigolyák, valamint az adduktorok irányítják a csípőjét. A harisnyák és a quadok rugalmasak és kiterjednek a térdre, és a szájfeszítő hajlamok hajlítják a bokádat. Az abdominális és az alsó hátsó izmok stabilizálják a törzsét, és a deltoidok összehangolják a vállát a labdával.

Kapcsolat és követés

A rúgó lábad attól függ, hogy a combnyúlványok, a csípőcsapadékok és a glutationok hogyan befolyásolják a csípőt érintkezés közben, és a combnyúlványokat, hogy meghosszabbítsák a térdet. Az izmok átengedik a labdát, és minden szerencsével megyek oda, ahová egy sikeres passz vagy cél eléréséhez.