Az akne tisztító hatásának vizsgálata

Amikor a tisztítószerekhez fordulsz, hogy segítsenek az akne elleni küzdelemben, olyan termékekre van szükséged, amelyek lefékezik azokat a folyamatokat, amelyek a problémás zits-okat okozzák. A bőre kiválasztja a sebum néven ismert olajat, és néha eltömíti a pórusokat. Az eltömődött pórusok vonzzák a baktériumokat, és ez gyulladáshoz, valamint dudorok, mitesszerek, pattanások és fehér fejek kialakulásához vezethet. Legyenek lábak a pattanások elleni küzdelemben: A CeraVe tisztítószereinek vizsgálata során alaposan áttekintjük, hogy ezek a termékek hogyan ellensúlyozzák ezeket a folyamatokat.

Száraz oldalon

A száraz és normál bőrtípusokra a CeraVe ajánlja a hidratáló tisztítót. A cég szerint ez a szelíd tisztító a halott bőrsejteket, a kozmetikumokat és a maradékanyagokat vágja át, mivel a csírákat és a pattanások túlzott olajtulajdonságait célozza. Ez a tisztítószer keramidokként ismert lipideket tartalmaz, amelyek nedvességet kölcsönöznek a bőrnek és segítenek elősegíteni a bőr természetes korlátait. Egyéb hatóanyagok közé tartozik a nedvesítő hialuronsav, a természetes fehérje és a bőrápoló szer, amely vonzza a nedvességet.

Oilier Skin számára

A CeraVe Foaming Facial Cleanser által előállított hab az akne-erősítő szennyeződést és az olyan olajokat célozza meg, amelyek hajlamosak a homlokra, az állra és az orrra összegyűjteni. A CeraVe szerint ez az arcmosás segít csökkenteni a fényt ezeken a területeken, de még tartalmaz ceramideket és hialuronsavat, hogy segítsen a bőrének fenntartani a nedvesség egyensúlyát. A hidratáló tisztítóhoz képest ez a szappan tartalmazza a további bőrkondicionálókat, a fitoszigozint, a kokamid-propil-hidroxi-sztaint és a B3-vitamin-niacinamidot.

CeraVe és akne

A CeraVe honlapján egy interjúban Hilary Baldwin bőrgyógyász azt javasolja, hogy a CeraVe termékek hatásosak lehetnek a pattanásokkal összefüggő bőrpír és irritáció csökkentésére, mivel azok összetevői támogatják a bőr természetes korlátait, és a bőrt jobban tolerálják a helyi akne-gyógyszerek. Míg a kozmetikai illatanyagokban használt összetevők felkavarják az aknust, mind a habzó arctisztító, mind a hidratáló arctisztító illat-mentes. A habzó arctisztító különösen nem-komedogén tulajdonságokkal rendelkezik, vagyis nem tartalmaz olyan összetevőket, amelyek eltömítik a pórusokat.

Többet kell figyelembe venni

A CeraVe a hidratáló tisztító és a habzó arctisztító használatát javasolja a cég hidratáló krémmel vagy hidratáló krémmel, hogy fenntartsák az egyensúlyt a pattanások okozó olaj csökkentése és a hidratált bőr fenntartása között. A vállalat megjegyzi, hogy ezek a termékek a vényköteles bőrápolási készítményekkel együtt alkalmazhatók, de arra ösztönzi Önt, hogy konzultáljon a bőrgyógyászával a CeraVe alapú kezelés megkezdése előtt.