A tinédzser kijátszásának okai

Míg sok új szülő úgy érzi, az állandó sírás és a krónikus álmatlanság, hogy egy újszülött kell a legnehezebb szakaszában a szülői, felnevelése egy tinédzser is nagyon nehéz. Míg a tizenévesek önállóbbak és az okot hallgatják, a tizenévesek szülei túlságosan is jól tudják, hogy gyermekeik figyelmen kívül hagyják az okot és a szabályokat, amelyek vele együtt járnak, például a kijárási tilalom.

Bűnözés és biztonság

Bár az ilyen megállapítások ellentmondásosak voltak, az egyik elmélet a tinédzser kijáratokról az, hogy csökkenthetik a bűnözést tizenévesek között. Ez az egyik oka annak, hogy egyes városok tinédzserfényképeztek. Egyes tanulmányok azt mutatják, hogy a bűnözés csökken, amikor a tizenévesek kijárási tilalomnak számítanak, de a tizenévesek közötti bűnözés növekszik, még akkor is, ha több város veszi át a napvilágot, magyarázza a “Youth Today” című újságot az ifjúsági szolgálatok munkatársainak. Mind a szülők, mind a városi és települési tisztviselők kijárási tilalmat vezetnek be, hogy a gyermekeket biztonságban tartsák olyan tevékenységekkel kapcsolatban, mint az ivás és a kábítószerrel való visszaélés, biztosítva, hogy tisztességes időben otthonosak legyenek.

Teen vezetés

Az új vezetők számára aggodalmaskodó szülők számára a kijárási tilalom segíthet a gyerekeknek a fáradtságtól késő éjszaka megakadályozásában, ami növelheti a balesetek kockázatát. Egyes városok vagy államok korlátozzák, hogy hányadik alkalommal tudják meghódítani a tizenévesek, ezért a kijárási tilalom otthoni kényszerítése megkönnyíti a tini számára, hogy kövesse ezeket a törvényeket. Ez azt is jelenti, hogy a szülők egy kicsit könnyebben tudnak pihenni, tudva, hogy a tizenévesek éjfélkor ágyban fekszenek, nem pedig felügyelet nélkül.

Szülői aggodalom

A kijárási tilalom bevezetése a tinédzserrel megmutatja neki, hogy törődik vele, és aggodalmát fejezi ki a jó közérzet miatt, és ez a legjobb módja annak, hogy a téma körvonalazódjon, amikor magyarázatot adtál a gyermekednek, javasolja az Amerikai Gyermekgyógyászati ​​Akadémiát. Ezenkívül a kijárási tilalom lehetővé teszi a tizenévesek számára, hogy bebizonyítsák, felelősek lesznek az Ön által megállapított és időben otthont adó irányelveknek megfelelően.

Tippek a pénztárakhoz

A Children’s Trust azt javasolja, hogy korai kijárási tilalom kezdődjön a tinédzser számára. Ha jól cselekszik vele a kijárási tilalom és felelősségteljes viselkedéssel, akkor fontolja meg, hogy a kijárási tilalom hamarosan elkészüljön. Vegyél figyelembe, hogy egy kijárási tilalom van az iskolai éjszakákban és valamivel később hétvégén. Beszélj a tinédzserrel a kijárási tilalomról, és engedje meg neki, ha lehetséges. Ő lesz hajlandó követni a szabályokat, ha úgy érzi, hogy a hangja hallatszik.