A fehér kastély hamburgerek tápláléka

A White Castle egy 1921 óta működő gyorséttermek lánc. White Castle szerint a lánc elsőként eladta az 1 milliárd hamburgert. A Fehér Kastély a kis hamburgereiről ismert, amely nagy kalóriatartalmú lehet, ha egy ültetés közben többet fogyaszt. A szokásos hamburgerekhez hasonlóan a fehér kastély hamburgereket marhahússal is készítik, amely gazdag zsíros, fehérjében és kalóriákban gazdag.

Egy fehér kastély hamburger 140 kalóriát tartalmaz. Ez az összeg a napi 2 000 kalória napi bevitelének 7 százaléka. Fehér kastély hamburgereket is értékesítenek a “Crave Cases”, amelyek tartalmaznak 30 csúszkák, minden Crave Case tartalmaz 4200 kalóriát, több mint kétszerese a napi javasolt bevitel. A Mayo Clinic kalória kiadási adatai azt mutatják, hogy a burger 140 kalóriájából kevesebb mint 60 perces gyaloglással 2 mph-es sebességgel éghet le.

Annak ellenére, hogy viszonylag alacsony a kalória, a fehér kastély hamburgere magas zsírtartalmú, 7 g / hamburger. Ebből a zsírból 3 g telített zsírból származik, míg 5 g transz-zsírokból származik. Az American Heart Association javasolja a telített és transzzsírsav bevitelének korlátozását, mivel ezek negatív hatással lehetnek a koleszterin szintjére. Az egyesület azt sugallja, hogy kalóriáinak 25-35% -át fogyasztja a teljes zsírból, kevesebb mint 7 százalék kalóriát fogyaszt a telített zsírokból és kevesebb mint 1 százalékkal a transzzsírokból.

A fehér kastély hamburgere alacsony a szénhidrátokban, mindössze 11 g szénhidrát burgerenként. Minden hamburger 2 g rostot, tápanyagot biztosít, amely elősegíti a teltség érzését. Az Országos Akadémiák Élelmiszer- és Táplálkozási Tanácsa szerint napi legalább 130 g szénhidrát fogyasztása. A tábla naponta 25 g szálat fogyaszt, ha nõ, és 38 g szál, ha hímek vagytok naponta.

A fehér kastély hamburgere kicsi, ezért nem biztosítanak sok fehérjét. Minden fehér kastély hamburger 6 g fehérjét tartalmaz. Ez ugyanannyi fehérje, mint egy tojás. A Harvard School of Public Health szerint a teljes kalóriáknak a proteinből történő fogyasztása 20-25% -a hasznos lehet a megfelelő egészségért.

A fehér kastély hamburgerei nem gazdagok a vitaminokban és ásványi anyagokban, de kis mennyiségű tápanyagot biztosítanak. Minden fehér kastély hamburger a napi ajánlott vasfelvétel 4 százalékát és a kalcium napi ajánlott bevitelének 2 százaléka.

Kalória tartalom

Zsír

Szénhidrát

Fehérje

Vitamin- és ásványi anyagok