Ananászlé és méz köhögésre

Nagyon nehéz a köhögés, házi készítésű ananászlé és méz a hatékony és kellemes alternatíva az over-the-counter köhögéscsillapítók számára. Ezt a fajta természetes gyógymódot az Amish és más ágazatok generációk számára használják, a mai szintetikus szirupok alternatívájaként. Mindössze két egyszerű összetevővel, ez a egészséges lehetőség táplálékot nyújt, miközben foglalkozik a köhögés által tapasztalt fizikai tünetekkel. Mint minden otthoni gyógymód kipróbálásakor először konzultálnia kell orvosával.

köhögés

A test nem köhög meg, csak a köhögés miatt: ez a szervezet mechanizmusa vagy automatikus válaszadása, hogy a nyálkahártyát elősegítse Dr. Blaurock-Bush of Prevention Health szerint. A legtöbb köhögési jogorvoslat célja, beleértve az ananászlével és a mézzel is, hogy megnyugtassa a nyálkat, miközben megnyugtatja a torkát. A természetes köhögési jogorvoslat általában olyan adalékanyagok és szintetikus alkotórészek nélkül áll, amelyek negatív mellékhatásokat okozhatnak.

Ananászlé és méz remedy

Annak érdekében, hogy saját ananászlé és mézes köhögés gyógyuljon otthon, egyszerűen keverje össze 1 evőkanál. A mézet 1/2 csésze meleg ananászlé. Az ananászlé melegítése segít a méz gyorsabban és egyenletesebben feloldani. Melegen lehet inni a keveréket, vagy hideg italokat szeretne hidegre hűteni vagy jégre önteni. Ez a megoldás opcionális felvétele esetén hozzáadhatja az elkészített keveréket egy csésze forró teához. Hacsak egy hidegebb ital nem a kedvence, a melegebb lehetőség nyugtató hatása hatékonyabb lehet a köhögés kezelésében.

Ananász gyógyhatása

Az ananász nem csak italok és desszertek. A bromelain enzimben gazdag, a kutatások kimutatták, hogy az ananász hatékonyan kezelheti a tüdőgyulladást, amelyet a túlzott köhögés okozhat, és ezáltal az Országos Orvosi Könyvtár szerint csökkenti a köhögést. Ez a tanulmány azt is jelzi, hogy az ananászban természetesen jelen lévő bromelain hasonló hatást fejthet ki, ha a köhögés asztmás következménye.

A méz gyógyhatása

Évek óta a mézet számos kultúrában ismerték el számos gyógyhatása miatt. Ma azonban Dr. Ian Paul, a Penn State University által végzett kutatás megerősítette, hogy a kis hüvelykes mézes kisgyermekek kevésbé súlyos köhögést tapasztaltak, miközben sokkal jobban aludtak, mint más gyermekek, akiknek szintetikus boltja vásárolta a köhögéscsillapítót Vagy semmit. A mézet nem szabad egy évnél fiatalabb gyermekeknek adni, mivel a botulizmus esetei olyan csecsemőkhöz kapcsolódnak, akik mézet fogyasztottak.