A legjobb módja annak, hogy a gyermekeket biciklizni tudjam

Apád talán megtanított benneteket, hogy kerékpározzon, tartsa a kerékpárt, futott melletted, és elindult, amíg önmagad nem maradhatott. Ez a módszer, bár hatékony lehet, gyakran szöveges ütközéssá válik, mivel egyszerre több képességet próbál tanítani. A hatékonyabb oktatási módszer elszigeteli ezeket a készségeket, így a gyermek lassan kényelmessé válik a kerékpárosok minden aspektusával. A legfontosabb, hogy a gyermeke pedálozni kell egy kerékpárt, meg kell alapoznia a biztonsági készségeket.

Válasszon egy megfelelő kerékpárt a gyermeke számára. A Nemzetközi Kerékpár Alap elegendő kerékpárt ajánl, hogy az ülést le lehessen helyezni, ahol a gyermek lábai a földön érintkezhetnek.

Tekintsd át az alapvető kerékpáros biztonsági szabályokat a gyermekeiddel. Ez magában foglalja az út jobb oldalán való tartózkodást, tartózkodási jelzéseket és közlekedési jelzéseket, és megállást, mielőtt az utcáról egy utcáról érkezne. A kerékpáros bukósisak biztonsági intézete szerint a piros lámpák, vagy a jelek leállítása és a járgánytalan vezetés az autópálya-forgószemélyzet mintegy kétharmadát teszik ki.

Határozzon ki egy helyet a gyermek első utazásánál. Ideális esetben egy széles, füves helyet kell találni egy enyhe lejtőn, majd egy hosszú szakaszon sík területen. Attól eltekintve, találjon olyan burkolt területet, ahol nincs forgalom, vagy lapos vagy csak kissé lejtős. Győződjön meg róla, hogy elég széles ahhoz, hogy lehetővé tegye a fordulatokat.

Vigyázzon a gyermekre védőfelszereléssel. Ez magában foglalja a sisakot kesztyűvel, térdvédőkkel és könyökvédőkkel együtt.

Tanítsd meg gyermekeidet, hogy egyensúlyozzon a kerékpáron. Az ülés leeresztésével gyereke legyen a kerékpárnak a lejtő tetején, a lábát a földön tartva. A pedálok használata nélkül a gyermeke emelje fel a lábát a talajról és egyensúlyba kerüljön, ahogy a kerékpár lassan lefelé halad a lejtőn. Futtassa a kerékpár mellett, ha a gyermeke azt kéri, de ne fusson a kerékpárra, hogy megtartsa. Ismételje ezt addig, amíg a gyermeke nem tud menni jó távolságra, anélkül, hogy leesne vagy megállította volna a kerékpárt a lábával.

Gondolja le a gyermeke a lábát a pedálokon. Néhány sikeres futás után a gyermek elkezd pedálozni, amikor a kerékpár lefelé halad a dombon. Fokozatosan emelje fel az ülést a futás között.

Mozgás az edzésterület lapos részéhez, és hagyja, hogy a gyermeke megállítsa a motort. Csináljuk fel a kerékpárt, és elkezdjük a pedálozást, próbálva megtartani a lehető legközelebbi vonalat. Ezt az időt is használja, hogy megtanítsa a gyermeket a fékek használatára.

Tanulj meg forduló készségeket. Stresszold be, hogy a forgatás nagyobb a testnél, mint a kormány. Mondd el a gyermekeidnek, hogy egy forduló előtt lassuljon, kissé hajoljon a forduló irányába, és enyhén forgassa el a kormányt. A Sharp bekapcsolja a kormányt, ami valószínűleg kiömlött.