Milyen előnyökkel jár a joghurtok viselése?

A YogaToes-okat úgy tervezték, hogy nyújtsák, terjesszék és gyakorolják a lábujjakat, hogy újjászervezzék a lábszerkezetet, megakadályozzák és orvosolják a közös lábproblémákat, és erősítsék a lábukat. A termék hasznos lehet azok számára, akik sok napot töltenek a lábukon vagy korlátozó lábbelit viselnek. A jóga rendszeres gyakorlása ugyanolyan hatásos lehet, mint a YogaToes, amikor a lábujjak nyújtására és a lábproblémák javítására van szükség, ugyanakkor a jóga és az ortopéd sebészek egyaránt a YogaToes előnyeit egyszerűen segítik a lábápolásnak.

A YogaToes ergonomikusan kialakított elválasztók, amelyeket párban értékesítenek és biztonságos, BPA- és latexmentes alakítható műanyagból készülnek. A formatervezés célja a lábak izmainak megtervezése, a lábujjak egymástól távolodva és távolabb a lábfejtől, a keringés fokozásával és a lábfej helyreállításával.

A YogaToes-t hatékonyan reklámozzák a lábfájdalom elleni küzdelemben, amelyet szoros, korlátozó lábbelik, hosszabb időtartamú állóképesség vagy séta vagy megerőltető sporttevékenység okoz. Az MSNBC 2009 májusában közzétett interjújában Dr. Carol Frey, az UCLA ortopédiai sebészet klinikai professzora támogatja a YogaToes előnyeit az enyhe kukoricák vagy bunion fájdalmak kezelésére és megelőzésére. Frey megjegyzi azonban, hogy a YogaToes nem lenne hatékonyabb a súlyosabb lábterápiák, sérülések és deformitások kezelésében.

Frey azt is kimondja, hogy a YogaToes ideális lábfej erősítő gyakorlatokhoz. Az egyének egyszerűen csak a YogaToes viselésével részesülhetnek – a termék önmagában kiegészíti a nyújtást és erősíti a munkát. Az ilyen lábgyűrűs gyakorlatokhoz kapcsolódó aktív kiegészítők közé tartoznak a jógikus technikák, például a lábujjak terjedése, a lábak masszírozása és az ujjak közötti terjedése a lábujjak között, hogy fokozzák a nyújtást.

A “Yoga Journal” anatómiai szakasza “Stretch ‘Em” című cikkében a jóga oktató és a fizikus terapeuta Julie Gumestad panaszkodik azon nehézségért, hogy sok kezdő jóga-diák találkozik a kihasználatlan, könyökölt lábujjak miatt. A JógaToes és egyéb lábszárnyalási módszerek hasznosak lehetnek a jógás hallgatók számára, akik segítséget keresnek a gyakorlatban, hiszen sok jóga testhelyzethez széles körű, földelt lábujjak és aktív lábak szükségesek a megfelelő összehangoláshoz, egyensúlyhoz és erőhöz.

Termék

Lábfájdalom

Láb erősítés

Javított jóga gyakorlat