A legjobb módja annak, hogy húzza meg a bőrt a súlycsökkenés után

Néhány különböző dolgot megtehetsz, hogy segítsen megszabadítani a laza bőr után a testsúlycsökkenést. A “legjobb” módszer számos tényezőtől függ, beleértve azt is, hogy mennyi felesleges bőre van, hol van a testen, és hogy természetes műtétet szeretne-e a műtéthez. Természetes módszerek segíthetnek, de ha sok a felesleges bőre, az egyetlen módszer, amely tényleg működik a műtét, Dr. Dave Shafer és más orvosok szerint a RealSelf.com.

Body Contouring Surgery

A túlzott mennyiségű bőr a gyomorban vagy a test más részein abdominoplasztikai műtétet vagy testfestéses műtétet igényel, mint például a combfej vagy a felkar emelő. Ezek az eljárások magukban foglalják a felesleges bőr eltávolítását, a megmaradó bőr és az alatta lévő szövetek szűkítését és simítását. A hátránya az, hogy ezek az eljárások általában drágák és időt igényelnek a helyreállításhoz. Vannak műtéti hegek mögött is. Ezért gondoskodjon róla, hogy alaposan megvizsgálja ezt az opciót, és az orvosával hosszasan tárgyalja az eljárást.

Izomtónus hozzáadása

Bár a legtöbb ember nem képes a bőrük megváltoztatására, bár Jorge de la Torre plasztikai sebész szerint az Egészséges Egészségben, a testmozgás néhány ember számára lehet különbséget tenni. Számos súlycsökkentő program figyelmen kívül hagyja az erőkifejtést, ami semmit sem hagy a zsír helyett, és nem támogatja a bőrt, ha a zsír elment. Erősítő és tonizáló gyakorlatok, mint például a súlyos edzés és a Pilates segítik az izomépítést és a laza bőr kitöltését, ami szigorúbbá és simábbá válik.

Támadja a zsírt

Lehetséges továbbá, hogy még mindig túlzottan zsíros bőrfelület van a bőre alatt. A MuscleforLife.com szerint ez a fajta zsír úgy néz ki és viselkedik eléggé, mint a laza bőr, hogy nehéz megmondani a különbséget. Ha még mindig túlzott zsírtartalmú, akkor meg kell, hogy menjen, mielőtt a bőr visszatérhet normális alakjához és rugalmasságához. Amíg nem növeli a kalóriabevitelt, az aerob testmozgás általában a legjobb módszer a felesleges zsír elégetésére. A MuscleandStrength.com egy órát javasol egy mérsékelt intenzitású edzést, mint például a gyors séta vagy a 30 perces nagy intenzitású intervallumos edzés a legtöbb héten.

Próbapótlások

Sajnos a bőr elveszíti rugalmasságát, ahogy idősebb lesz, ami megnehezíti, hogy a bőre visszatérjen normális alakjához a fogyás után. A Stanford Egyetem által végzett kutatás szerint a jó hír az, hogy a rugalmasság javítható a napi 250 mg zselatin adagolásával. A MuscleforLife.com megjegyzi továbbá, hogy a C-vitamin sok adagja javíthatja a kollagén termelést, ami elengedhetetlen a bőr rugalmasságának fenntartásához.