Piros málna tea és termékenység

Lehet, hogy feltárja a termékenység fokozásának módjait anélkül, hogy termékeny gyógyszerekre lenne szüksége. Valószínűleg hallottátok, hogy egyes gyógynövény teák állítólag hasznosak a termékenység fokozásában. Ha nincsenek strukturális meddőségi állapotai, akkor a gyógynövények válaszolhatnak a terhességi esélyeik növelésére. A vörös málna tea egy ízletes megoldás. Forduljon orvosához, mielőtt hozzáadna vörös málnás teát ételeihez.

Olyan csábítónak hangzik – csinos, lédús, kis rubin színű bogyók teát formában. De a vörös málna tea gyógyászati ​​változatát valójában a növény leveleiből készítik. A rózsaszín levelek – Rubus idaeus – szűkítő tanninnal rendelkeznek, ami szűkítő hatást fejt ki a sejtekre, ezáltal csökkentve a gyulladást a test simaizmáiban, akárcsak a méhben.

A Michigani Egyetem Egészségügyi Minisztériuma szerint a fanyar tannin megnyugtatja a torokfájást és a hasmenés enyhítését. Hagyományos tónusúnak tekintették, a gyógynövények hosszú ideje vörös málnaszeleteket írtak elő a méh egészségi állapotának fokozása érdekében a terhesség és a szülés után a túlzott vérzés csökkentése érdekében. Azt is felhasználták, hogy növelje a szoptató anyák szoptatását.

Jennifer Brett, N.D., a MotherNature.com weboldalon a vörös málna levelének a méhizomzatra gyakorolt ​​relaxációs hatása segíthet megakadályozni a korai vetélést és segíteni a korai embriókat a méh falához. Hozzáteszi, hogy a tea fitocereszteron-minősége növelheti a progeszteronszintet.

Készítheted a saját vörös málnás teát 2 tk. 1 csésze forró vízben 10-15 percig. A dózisok – 3-6 csésze naponta – attól függően, hogy milyen állapotban vagyunk. Kérd meg a szakképzett gyógynövényes szakembert, hogy milyen gyakran kell inni málna-teát.

A vörös málna levél tea tónusos hatásai émelygést és laza székletet okozhatnak. Soha ne szedje senki, aki acetaminophenet is szed, kodein, atropin, efedrin vagy teofillin. Az AltMD figyelmeztet arra is, hogy nem virágzó növény levelét használja, és feltétlenül használja a teljesen szárított leveleket a teához. A kilencvenes években Észak-Amerikába importált guatemalári málnákban megtalálható a Cyclospora, amely betegséget okozhat.

Összetevő

Gyógyászati ​​felhasználások

Használat a termékenységben

Hogyan kell használni

óvintézkedések