Mikor a csecsemő kevésbé aktív a terhesség alatt?

Kezdenek érezni a baba mozgását 16 és 22 hét között terhes. Először arra számíthatsz, hogy olyan könnyű hullámokat érezhetsz, amelyek erősebb, rendszeresebb mozgásokká válnak, ahogy a terhességetek előrehaladnak. Terhességének vége felé a születendő csecsemő mozgása megváltozik, de nem feltétlenül lesz kevésbé aktív. A baba mozdulatainak nyomon követése segíthet meghatározni a jólétét.

Különböző tevékenységek

Terhességének utolsó hónapjában a baba mozgása megváltozhat, mert nincs hely a méhében. A terhesség végén tapasztalt mozgás az egyes csecsemők szerint változik, de továbbra is mozgásérzetet élvezhet. A mozdulatok, amelyeket úgy érzed, lehettek dobogók és flippek a rúgások helyett.

szempontok

Bár a terhesség ideje alatt a baba által előidézett mozgások változhatnak, nem szabad sok mozgáscsökkenést tapasztalnia. Ha igen, azonnal hívja orvosát. A terhesség alatti kevésbé magzati mozgás jelezheti a baba egészségének problémáját.

Monitoring Mozgalmak

Az American Terhességi Szövetség javasolja, hogy a csecsemő mozgásait terhesség alatt számolja be, mint a baba jólétének szűrését, és figyelmeztesse a potenciális problémákat. Napközben, amikor a baba általában aktív, próbáld meg számolni a 10 mozgás érzéséhez szükséges időt, beleértve a rúgásokat, a tekercseket vagy a flip-eket. Ha több mint 2 órát vesz igénybe 10 mozgás számlálása, hívja orvosát.

ajánlások

Kezelőorvosa vizsga és szükség esetén ultrahang kíséretében ellenőrzi Ön és a meg nem született gyermek egészségi állapotát a terhesség végéig. Ha a csecsemő fizikai aktivitása a terhesség ideje alatt aggódik, és a vizsgakövetelések között tartózkodik, ne habozzon orvoshoz fordulni. Figyelembe véve a baba által előidézett mozgásokat, nem arra van szükség, hogy paranoiát idézzen elő, hanem segíthet a babának.