A pezsgő ásványvíz egészségügyi előnyei

Frissítő pezsgésével a pezsgő víz már fel van töltve a sima, öreg vízben. A hidratált, pezsgő víz megtartása mellett az ásványianyag-tartalmának köszönhetően is előnyös lehet az egészségre. Öltözz fel egy pohár hideg pezsgőt, friss citromlével és pirítóssal egészen az egészségéig.

Csak az alapok: hidratálás

Az emberek gyakran találják meg a sima vizek nyers ízét, és nem okoznak elégetést. Azonban a megfelelő hidratálás az optimális egészség szempontjából kulcsfontosságú – és a víz tökéletes folyadék az általános hidratálási igényekhez, mivel kalória- és cukormentes. Megfelelő hidratáció támogatja a jó egészséget, segítve a testet, hogy hideg legyen, a száj, az orr és a szem nedves, az optimális izületi és izomfunkciót, az egészséges bőr fenntartását, a test toxinok tisztítását és a vér mennyiségének csökkentését a jobb szív- és érrendszeri egészség érdekében. Ha egyszerűen nem tudsz magadnak olyan egyszerű vizet inni, a csillogó víz csiklandozhatja ízlelőbimbóidat, és segít Önnek több vizet inni a jobb egészség érdekében.

A csontos erőforrás gazdag kalciumforrása

Jó oknál fogva “ásványvíz” -nek nevezik: Jelentős mennyiségű ásványi anyagot tartalmaz, beleértve a kalciumot is. Bár a kalcium mennyisége a márkák között változik, néhány lehetőség 348 milligramm kalciumot tartalmaz literenként. Ez a kalcium napi értékének 44 százaléka a 2000 kalóriás étrenden alapul. Leginkább a csontszilárdság előmozdításában betöltött szerepe miatt a kalcium az izomfunkció szempontjából is fontos, beleértve a szívműködést, valamint a sejtjelzést, az idegátvitelt és a hormonválasztást. A kiegyensúlyozott táplálékkal kombinálva az ásványvíz ásványi vizek segíthetnek az optimális egészséghez szükséges kalcium megszerzésében.

Magában foglalja a magnéziumot a diétájához

A magnézium számos biológiai funkcióban fontos szerepet játszik, beleértve a fehérje, az izom és az ideg működésének szintézisét, valamint a vércukor és a vérnyomás szabályozását. Szükséges az energia előállításához is. Sokan nem kapnak elegendő magnéziumot diétájukban, az amerikai Journal of Clinical Nutrition 2002. januári számában publikált cikk szerint azonban a tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy az ásványvíz értékes magnézium forrás lehet a természetes , Kalóriatömeg nélküli csomagolás A habzó ásványvíz literenként akár 108 milligramm magnéziumot is tartalmazhat, ami az ásványi napi érték 29 százaléka.

Ha az ásványvíz nem egészséges

Az ízesített habzó víz tartalmazhat cukrot vagy mesterséges édesítőszereket. Ez nem az, amit akarsz, ha jó hidratálási lehetőséget keres. Néhány pezsgő víz is hiányozhat az ásványi anyagokért, amelyek számos egészségügyi előnyökért felelősek. A csillogó ásványvíz kiválasztásakor olyan ásványi anyagokat választanak, amelyek cukormentesek és mesterséges édesítőszerek, aromák és színek. Friss gyümölcsöket adjon a csillogó ásványvízhez természetes édességhez.