Wilton torta kiszolgáló mérete

A Wilton egy olyan cég, amely a sütemények díszítésére és sütésére szolgáló készleteket értékesít, és torta díszítő osztályokat kínál. Egy esküvői torta vagy egy féltételes sütemény kivágása nagyban különbözik attól, hogy egy olyan süteményt vágtál el, amely a közvetlen családot táplálja. A kiszolgáló méretei sokkal kisebbek, hogy maximális mennyiséget tápláljanak. A kisebb kiszolgálási méretek azt is biztosítják, hogy egy torta ne legyen szörnyű ahhoz, hogy minden vendéget etetni tudjon. A Wilton olyan tortaforgács-útmutatókat kínál, amelyek nagyobb ünnepi méreteket javasolnak a félkész süteményekhez, mint az esküvői süteményekhez.

Esküvői torták

A Wilton különböző formájú esküvői sütemények vágóvezetékeit kínálja. Wilton leírja a kerek, négyzet alakú, szív, szirom, ovális, hatszögletű és párnázott esküvői torta formákat. Az esküvői torták általában egy felső réteget tartalmaznak, amelyet a kiszolgálás előtt eltávolítanak és fagyasztják a menyasszony és a vőlegény számára, hogy megoszthassák első évfordulónkat. Ez a szint nem számít bele a torták darabszámába. Az esküvői torta szeletek általában 1 hüvelyk 2 hüvelyk.

Kerek Tiers

Miután eltávolította a felső réteget, csiszolja a gyűrűt a tortán kívülről úgy, hogy a külső éltől 2 hüvelyknyi mérést végez, és körbe vágja a tortát. Vágja ezt a külső gyűrűt 1 hüvelykes darabokra egészen. Ismételje meg ezt a folyamatot, amíg el nem éri a központot. Vágja a központi magot, mint egy pite, egyenlő ékekkel. A 6 hüvelykes réteg 12 adagot eredményez, egy 8 hüvelykes réteg 24 adagot eredményez, egy 9 hüvelykes réteg adagokat ad, 10 hüvelykes réteg 38 adagot ad, 12 hüvelykes réteg 56 adagot, 14 hüvelykes réteg hozamait 78 adag és 16 hüvelykes réteg 100 adagot eredményez.

Square Tiers

A négyzetrácsok egy kicsit könnyebben vághatók, mint a kerekek, mert minden darab azonos méretű és alakú. A négyzetlépcső kivágása, függetlenül a méretétől, mérje meg a külső éltől 2 cm-t és vágja át a tortán. Folytassa az 1 hüvelyk szeletek szeletelésével és ismételje meg, amíg a teljes tortát ki nem osztották. A 8 hüvelykes négyszögletes torta 32 adagot tartalmaz, egy 10 hüvelykes torta 50 adag, a 12 hüvelykes torta 72 adag, a 14 hüvelykes torta 98 ​​adag, a 16 hüvelykes torta pedig 128 adagot tartalmaz.

Formált alakok

A formázott rétegeket különbözőképpen vágják le, az alaktól függően. Az ovális, hatszögletű és paisley-szinteket éppen úgy vágják le, mint a négyzetek. Vágja le a szív alakú süteményeket félig középen hosszában, majd fél szélességben, hogy negyedéves legyen. Mindkét fél felét félbe kell vágni hosszában, és ki kell osztani az 1 hüvelykes darabokat. Az egyes szeletek mérete körülbelül 1 hüvelykre esik 2 hüvelykre.

A party-sütemények, mint például a születésnapi ünnepségeken, bébi zuhanyzókon és egyéb rendezvényeken szolgálnak, nagyobb méretűek, mint az esküvői sütemények. Jellemzően a parti süteményeket vágják szeletek 1 1/2 hüvelyk 2 hüvelyk. Amikor egy pártra vágtál egy tortát, ugyanúgy vágjuk le, mint egy esküvői torta, de az 1 hüvelykes szeletek helyett 1 1/2 hüvelykes szeleteket. A párt fogadója mindig nagyobb szeleteket kérhet, bár a kiszáradt adagok száma kisebb lesz, ha nagyobb adagokat adnak.

Party Cakes