A legjobb hasi gyakorlatok a terhesség után

A hasi izmok gyengülnek és a születés után megnyúlik. A szülés utáni abs tónusának és megszigorításának néhány legjobb módja azoknak, amelyek a transzverzus abdominis, vagy az alsó hasizmok működését szolgálják. A keresztirányú abs nem játszik szerepet a törzs mozgásában, hanem inkább felelősek a kényszermunka, a hasi tartalmak összenyomódásáért és az alsó hasánaként. Vigye el az orvosát a hasi gyakorlatok elvégzése előtt.

A deszka minden variációjában egyfajta izometrikus edzés, mivel egy bizonyos időtartam alatt tartja az ab izmok összehúzódását. Lélegezzen mélyen ebben a gyakorlatban. Gyere le mind a négyen egy edzőszőnyegen vagy szőnyegen. Engedje le az alkarokat, a váll szélességét a szőnyegen. Nyújtsd vissza a lábadat egyenként, amíg a tested csak az alkar és a lábujjaidra támaszkodik. Emeljétek fel a törzsön, miközben 10 másodpercig tartja a deszka e változatát. Hajtsa végre a helyzetet 30 másodpercig. Ismételje meg ötször.

Kezdje a lábadozást a terhesség után, hogy az alsó hasztermet az akcióhoz használja. Feküdj a hátadon a padlón. Húzza ki a karját a fejed mögé. Kilégzéskor emelje fel a jobb lábát és a bal karját a padlóról. Megpróbálja megérinteni a bal kezét a jobb lábához, de az alsó lábszáron bárhová érintve először is elfogadható. Inhaláljon és lerázza karját és lábát. Ismételje meg a bal lábát és a jobb karját. Végezze el az utat 15 oldalanként oldalanként. A kettős lábú lifteknél feküdjön a hátán a padlón. Csúsztassa le a kezét, tenyérrel, a sacrum alá. Kilégzéskor mindkét lábat emelje mindaddig, amíg merőleges a padlóra. Inhaláljon és lerázza lábát. Csinálj 10-et. Később, amikor a transzverzió erősebb, ne engedje le a lábát egészen a padlóra a süllyedésig. Hagyja, hogy néhány hüvelyk távolságra fekszenek a padlóról, mielőtt felemelné a lábát.

Az alsó hátfájás egyidejűleg megszabadulhat, és erősítheti az absot a medence dőlésével. A padlón fekvő fekvő helyzetből hajlítsa meg a térdét, és tegye lábát a padlóhoz a feneke közelében. Beszélje meg az ab és az izmokat. Illessze le az alsó részét a padlóra, miközben felfegyverzi a tüdőjét. Tartson három másodpercig, és 10 másodpercig tartsa az utat. Engedje el és ismételje meg a manővert 10-szer.

Legyen a hátán egy edzőszőnyegen vagy szőnyegen. Emelje fel a lábát a padlóról, és térdre hajlítsa a mellkasát. Csatlakoztassa a kezét a fejed mögé, és emelje fel a vállát a padlóról. Mindent összevessze, állítsa a lábát körülbelül 45 fokos szögig a padlóig, és nyújtsa fel a karját. Gyorsan keresztezd be a lábad, nyolcszor egymás fölött és alatt. Hajtsa le és pihenjen 30 másodpercig. Ismétlés.

Alkar deszka

Lábemelések

Pelvic Tilts

Crunch Variáció